RUDZKI OŚRODEK WOLONTARIATU 2011

Zadanie publiczne pn. „Rudzki Ośrodek Wolontariatu” realizowane w okresie od 25 Marca 2011 do 30 Listopada 2011 współfinansowane ze środków Miasta Ruda Śląska

Projekt odbywa się pod oficjalnym patronatem Prezydenta Miasta Ruda Śląska, patronatem prasowym gazety lokalnej „Wiadomości Rudzkie” oraz patronatem medialnym telewizji lokalnej „Sfera”

Anioły Wolontariatu 2011

Prezentacja podsumowującaSprawozdanie końcoweORGANIZACJE /INSTYTUCJE POSZUKUJĄCE WOLONTARIUSZY

Rudzkie Towarzystwo Przyjaciół Drzew

Rudzkie Stowarzyszenie Pomocy Ofiarom Przestępstw

Stowarzyszenie Przyjaciół Ekologii – EcoTerra

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 3 im. Karola Goduli w Rudzie śląskiej

Miś – Stowarzyszenie Pomocy Rodzinie

Polski Związek Emerytów, Rencistów i Inwalidów /O Ruda Śląska
tel.: 606 447 111

Stowarzyszenie Emerytów, Rencistów Resortu Spraw Wewnętrznych woj. śląskiego /Koło Ruda Śląska
tel.: 663 373 921

Terminy szkoleń dla kandydatów na wolontariuszy

1) 17.06.2011 godz. 1600
2) 09.09.2011 godz. 1600
3) 05.10.2011 godz. 1600
4) 04.11.2011 godz. 1600
5) 26.10.2011 godz. 1600
6) 27.01.2012 godz. 1600

Termin szkolenia dla koordynatorów pracy wolontariuszy
23.09.2011 godz. 1600

Organizacjo / Wolontariuszu
wpisz się do elektronicznej bazy danych Rudzkiego Ośrodka Wolontariatu!

Pomoże to połączyć organizacje z wolontariuszem.
Wystarczy tylko wypełnić formularz i odesłać na adres: anitka_m@interia.pl

Formularze do rejestracji

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY DLA ORGANIZACJI

FORMULARZ REJESTRACYJNY DLA WOLONTARIUSZA